Ben jij de nieuwe pachter van tuinderij Het Groene Kader in Vreeland aan de Vecht?

Net buiten Amsterdam ligt tuinderij Het Groene Kader. De tuin maakt onderdeel uit van behandelcentrum Boerderij Landzicht Vreeland die zich richt op hulpverleners. Met zijn groene akkers, grazende koeien, wuivende riet en glinsterende water is dit een van de mooiste en rustigste plekjes tussen Amsterdam en Utrecht. Wij vielen als een blok voor deze omgeving. Jij straks ook?

De tuinderij
De tuinderij beslaat een halve hectare, inclusief een kleine kas. Het is vruchtbare kleigrond, die we biologisch bewerken. Er is een goede infrastructuur aanwezig, waaronder paden, waterpunten op het land, een pomp en een spoelplaats. Je kunt gebruik maken van een koelcel, opslagruimte en de fruitboomgaard. Ter overname is er o.a. gereedschap, pomp, 15 pk tractor met frees en maaidek.

Wie ben jij?
Jij bent een ondernemende en proactieve tuinder die met twee poten in de klei staat. Daarnaast heb je niet alleen gevoel voor de grond en de planten, maar ook voor de dieren en de aanwezige mensen. Je hebt een eigen visie en voldoende eigenzinnigheid om binnen een zich ontwikkelend bedrijf zelfstandig te kunnen werken. Ook vind je het leuk om samen te werken en toon je teamspirit.
Kun je -vanuit je achtergrond- therapeutische interventies inzetten, dan is dat een pré.

Bezoek de tuin!
Ben jij enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst een vrijblijvend bezoek brengen aan ons en de tuin, dan is dat ook mogelijk!
Besluit je te solliciteren dan heb je een gesprek met de huidige pachter en de eigenaar van het behandelcentrum met als doel om te kijken of we voor elkaar een goede partij zijn.

Neem contact met ons op:
Monique van Poppel, huidige pachter: Tel: 06-41313748
Nigtevechtseweg 37
3633 XR Vreeland
tuin@hetgroenekader.nl
www.hetgroenekader.nl
www.landzichtvreeland.nl