Wat we doen

Onze activiteiten worden gedreven door de vraag en wensen van onze leden, en zijn daarom continu open voor verandering en ontwikkeling. Hieronder vind je de dingen die we momenteel doen:

 • Kennismakingsbijeenkomst
  Ieder najaar is er een kennismakingsbijeenkomst, waar je kennis kunt maken met de vereniging; we vertellen je waar we mee bezig zijn, wat de plannen voor de toekomst zijn, en wat Toekomstboeren voor jou kan betekenen en andersom. Ook zijn er vaak workshops en interessante boeren aan het woord.
 • Campfire+ 
  In het voorjaar en de zomer organiseren we informele bijeenkomsten op een boerenbedrijf, met natuurlijk een kampvuurtje, waar Toekomstboeren elkaar kunnen ontmoeten.
 • Landmarkt
  Nieuwe boeren zijn enthousiast om te werken in de landbouw en ervaren ondernemers willen ruimte bieden voor nieuwe initiatieven. Op onze landmarkten koppelen we deze partijen en hopen we op succesvolle matches!
 • Bundels
  We willen de inspirerende verhalen van Toekomstboeren delen, en dat doen we met de publicatie van een reeks bundels, vaak in samenwerking met partners, zoals Ekoland en de BD-vereniging.
 • Kennisuitwisseling
  Samen hebben we een schat aan kennis en ervaring, daar zijn we van overtuigd, dus faciliteren we workshops waar boeren aan het woord zijn en van elkaar kunnen leren.

ENTHOUSIASME & ENERGIE
Voor het realiseren van onze doelen zijn we afhankelijk van de inzet en vaardigheden van onze leden. Toekomstboeren is een nog jonge organisatie, bruisend van ideeën. Ideeën, enthousiasme en energie zijn daarbij zeer welkom! Wil jij ook bijdragen? Stuur dan een mailtje naar info@toekomstboeren.nl.

Ben je al boer of wil je boer worden? Word dan nu lid!

Menu