Wie we zijn

Hieronder vind je korte portretten van leden die heel actief zijn binnen de vereniging. Een aantal van hen zijn er al sinds het begin bij!

Mali

Mali
– toekomstboerin –
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed feugiat consectetur pellentesque. Nam ac elit risus, ac blandit dui. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis.

Rick

Rick
– website, foto’s –
Als kind al te vinden in m’n “eigen” tuintje op de zandgrond in de achterhoek. Na de Warmonderhof opleiding in de polder en paar jaren op de Zeeuwse klei nu werkzaam als Tuinder op Biologische Tuinderij de Es in Haaren (Noord-Brabant). Voor toekomstboeren help ik bij ontwerp van de “Online berichtgeving” en ga ik op pad als Fotograaf. Toekomstboeren is een leuke groep mensen die samen allemaal in de landbouw (willen) werken, het is leuk om met elkaar over verschillende vraagstukken te hebben en daarnaast het ook gewoon heel gezellig te hebben.

Anne

Anne
– website, layout bundel –
Tijdens mijn bachelor-stage heb ik een paar enthousiastelingen leren kennen die al jaren met het idee van een (toekomst)boeren vereniging rondliepen. Toen het idee eindelijk concreet werd mocht ik vanaf het begin meedraaien met de brainstorm sessies, visie vorming en het schrijven van boerenverhalen. Ik ben (nog?) geen boer, maar toekomstboeren inspireren mij altijd weer opnieuw en ik ben trots dat ik mijn vaardigheden door en voor de vereniging verder kan ontwikkelen.

Henk

Henk
– penningmeester –
Via tuinieren, bos en natuurbeheer en chimpanzees ben ik aanbeland bij de Warmonderhof en actief geworden bij Toekomstboeren door mee te helpen aan de Permacultuurbundel. Daarna ook verscheidene activiteiten georganiseerd en al twee keer voor Toekomstboeren naar een meeting geweest van La via Campesina. Op dit moment houdt ik ook de penningen bij van de vereniging. Het is enorm inspirerend om met deze groeiende groep Toekomstboeren bezig te zijn!

Jeannette

Jeannette
– toekomstboerin –
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed feugiat consectetur pellentesque. Nam ac elit risus, ac blandit dui. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis

Jildou

Jildou
– kennisuitwisseling en coördinatie –
Ik heb al vele omzwervingen gemaakt in de landbouw; onder andere als herder op de Utrechtse Heuvelrug. Nu doe ik deeltijd Warmonderhof, en loop ik stage op een biologische melkveehouderij. Ik vindt Toekomstboeren fantastisch door de fijne groep positieve, kleurrijke en hartelijke mensen. Binnen de vereniging hou ik me bezig met het ontwerpen en faciliteren van bijeenkomsten, en kennisuitwisseling mogelijk maken. Verder werk ik aan de algemene coördinatie, en vind ik het een uitdaging om te bedenken hoe we als vereniging kunnen groeien, op een manier waarbij Toekomstboeren echt iets van alle leden is.

Esther

Esther
– emails, organiseren –
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed feugiat consectetur pellentesque. Nam ac elit risus, ac blandit dui. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis. Duis rutrum porta tortor ut convallis

Elske

Elske
– toekomstboerin –
Hoi mede-toekomstboeren! Ik ben Elske en na mijn studie biologie en landbouwsociologie aan de WUR, brak me de klomp: wat doe ik op kantoor? Dankzij fantastische toekomstboeren om me heen (dank jullie wel!!) durfde ik ’t roer om te gooien. Inmiddels werk ik in de mooiste tuin van Nederland (Ommuurde Tuin in Renkum), in juni rond ik de Warmonderhof af en daarnaast ben ik actief bij de Boerengroep en bij Toekomstboeren. Als trots lid van La Via Campesina, vind ik het fantastisch om al die inspirerende boerenbewegingen te ontmoeten en te werken aan voedselsoevereiniteit. Ik droom zelf van een kleinschalige Toekomstboeren-boerderij en een mooie beweging in Nederland. Ik zie je bij ‘t BoerenVuur!

avatar

Jij?
– toekomstboer/in –
Graag zouden we hier meer leden willen voorstellen. Wil je ook actief worden binnen de vereniging? Kom dan naar onze events en laat ons weten dat je een van de gezichten van de vereniging wilt worden. Hopelijk tot snel!
Menu