Tuinderij De Meander zoekt SAMEN met Stichting Het Anker naar een tuinder

Stichting Het Anker heeft bijna 10 hectare grond in eigendom, in Brummen. De grond wordt alleen verpacht aan biologische of biologisch-dynamisch werkende boeren. Het geld waarmee de grond is gekocht wordt geleend van vrienden en klanten van de pachters. Die krijgen rente. En die wordt opgebracht met de pacht.

Op dit moment wordt bijna 4 hectare verpacht aan melkveehouderij De Kruytbosch in Hall en bijna 6 hectare aan tuinderij De Meander in Brummen. Voor tuinderij De Meander zoekt Stichting Het Anker samen met De Meander op korte termijn naar een tuinder, met mogelijkheid om in te treden in de vennootschap.

 1. Geeft (mede) leiding aan biodynamische tuinderij De Meander (opstellen teeltplannen, bestellen plantgoed, bewerken land, dagelijkse verdeling van taken, samenwerking met zorgtaak).
 2. Geeft leiding aan mensen (betaalde krachten, vrijwilligers, stagiaires).
 3. Heeft ijver en ondernemingszin (geen 9-tot-5-mentaliteit)
 4. Voert als meewerkend voorman taken op het land en in de kas mee uit.
 5. Heeft oog voor, en affiniteit met planning en cijfers (Excel)
 6. Toont zich coöperatief: vermogen tot contacten en onderhouden, met collega’s, klanten en ook met bestuur en andere betrokkenen.
 7. Is bereid wanneer nodig zich als gastheer/gastvrouw op te stellen voor klanten, financiers, vrijwilligers of passanten.
 8. Gewenste opleiding: minimaal MBO, bijvoorbeeld Warmonderhof.

  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het bestuur van Stichting Het Anker: info@hetankerbrummen.nl

  Voor een bezoek aan het bedrijf De Meander is het handig eerst contact op te nemen met aanspreekpunt Ruben (06-39496237)