Vacature: Voedselteler bij Kiemkracht64 in Malden

Heb jij ervaring in de biologische groenteteelt, kennis van voedselbossen en een eigen visie over toekomstbestendig landgebruik? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het natuur-inclusieve eetbare landschap van Kiemkracht64 ga je per 1 maart 2023 (maar liefst eerder) aan de slag met het telen van groente, het onderhouden van het voedselbos en het verder uitwerken van de kruidentuin. Naast onderhoud ga je je bij ons bezighouden met de optimalisering van de oogst, het opkweken van eigen groenteplanten en meerjarige planten voor de verkoop, het begeleiden van vrijwilligers en stagiaires en het ontwikkelen van cursussen. Jij onderschrijft de visie van Kiemkracht64, bent zelfstandig en communicatief vaardig en hebt de drive om met jouw werk mensen te mensen te inspireren in de transitie van reguliere landbouw naar toekomstbestendig landgebruik. 

Kijk voor meer info op www.kiemkracht64.com/vacature

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature, stuur ons dan een reactie! Je motivatie en CV ontvangen we graag voor 5 december via info@kiemkracht64.com o.v.v. Vacature voedselteler. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.