Baan gezocht: “bij wie kan ik werken deze zomer?”

Van werken met dieren, planten en mensen word ik blij. Daarom ben ik de opleiding aan de Warmonderhof gaan doen. En nu die bijna klaar is (in juni krijg ik een diploma), wil ik aan de slag! Ik heb de afgelopen jaren stage- en werkervaring opgedaan met veehouderij (vleeskoeien, legkippen, varkens en melkgeiten) en met kleinschalige tuinderij (op CSA-bedrijven) met en zonder zorgcliënten. Per 1 mei ben ik full-time beschikbaar voor kortere of langere periode.
Mijn naam is Martin Verzijden, 42 jaar. Volgend jaar hoop ik mijn eigen gemengd bedrijf te kunnen starten en tot die tijd wil ik gewoon (betaald) lekker boerenwerk doen! Ik woon in Zaandam, maar kom ook graag in andere delen van het land!

Dus: ben je op zoek naar een (tijdelijke) medewerker op je bio(-dynamische) bedrijf, bel me dan: 06 – 34 91 93 68.

Of denk je dat je iemand weet die mij kan gebruiken, geef vooral mijn nummer door.