Bessenbedrijf Noorderbos zoekt medewerker(s)/opvolger(s

Biologisch blauwe bessen bedrijf met 11 ha bessen op prachtige plek in Drenthe, zoekt medewerkers/bedrijfsleiders/ mogelijke opvolgers om de komende jaren mee samen te werken, zodat dit unieke bedrijf op termijn door een nieuwe generatie voortgezet kan worden.
De 11 hectare blauwe bessen vormen het hart van het bedrijf van totaal 14 hectare. Naast de verse bessen die in juli en augustus geoogst worden, zijn er unieke producten ontwikkeld die in biologische speciaalzaken door het hele land verkocht worden: sappen, siropen en diepvriesbessen. We zijn EKO en Demeter gecertificeerd. Zie ook www.noorderbos.nl.

Wat verwachten wij van jou? Je wil graag een bedrijf runnen. Je hebt relevante opleiding en ervaring in de land- en tuinbouw en bent handig met techniek. Je bent niet bang voor vuile handen en hard werken. Je bent bereid je verder te bekwamen in teelt, techniek, natuur, logistiek, markt, begeleiden van personeel en administratie. Gezien de omvang en breedte van de werkzaamheden op het bedrijf is er zeker ruimte voor twee (full time) partners die elkaar kunnen aanvullen.

Is dit echt iets voor jou of jullie? Spreekt dit je aan en wil je in seizoen 2022 meewerken en het bedrijf leren kennen?
Stuur dan een email met je motivatie en CV naar info@noorderbos.nl.

Eerst meer weten? Bel ons, Edo en Maria, op 0528-340888.
Wil je liever eerst eens sparren met Helmer Wieringa, onafhankelijk adviseur bij Landgilde, over opvolging en/of bedrijfsleiderschap op een bedrijf zoals Noorderbos? Helmer is actief betrokken bij de toekomst van Noorderbos.

hwieringa@landco.nl
06-53447770.