Bioboer zoekt Bioboer op de Biobeurs

Donderdag 21 januari 12 tot 13 uur

Zoek je een opvolger? Zoek je een boerenbedrijf om te kunnen starten? Doe mee met de online workshop Bioboer zoekt Bioboer. Want nieuwe boeren zijn enthousiast voor de landbouw en ervaren ondernemers willen best graag ruimte bieden. Doe mee met deze inspirerende bijeenkomst over bedrijfsovername of starten. Met Bart van den Broek, die na ruim tien jaar als manager van een sportcomplex, toch besloot zijn ouders op te volgen op multifunctioneel bedrijf ’t Schop in Hilvarenbeek:

En Sylvester van Ledden, startend melkveehouder op zoek naar een bedrijf die alvast begint als mobiele zelfkazer. In deze workshop meer aansprekende voorbeelden van overname en van nieuwe boeren en tuinders – nieuwe opvolging, eigen start en innovatieve bedrijven. Tot slot van de workshop: speeddaten! Stel jouw vraag in de speeddate en ontmoet hier je eigen toekomstboer of ervaren ondernemer waar je kan starten. Doe mee met de workshop Bioboer zoekt Bioboer van Landgilde, Toekomstboeren, NAJK en LTO.

Het hele programma van de BioKennisWeek 2021 vind je hier.

Je kunt hier een ticket kopen.

Wil je deelnemen aan Bioboer zoekt Bioboer? Voor leden van vereniging Toekomstboeren hebben wij enkele gratis relatietickets beschikbaar. Stuur een mail naar info@toekomstboeren.nl en je ontvangt een code voor een gratis relatieticket. Met het ticket heb je de gehele BioKennisWeek toegang tot het platform, kun je alle workshops volgen en de online standhouders bezoeken. Tevens kun je alle workshops die worden opgenomen, terugkijken.

Online workshop Bioboer zoekt Bioboer via www.bio-beurs.nl op donderdag 21 januari 2021 van 12 tot 13 uur. Met Bart van den Broek, boerderij ’t Schop in Hilvarenbeek en Sylvester van Ledden, startend melkveehouder en mobiele zelfkazer plus ervaren agrarische ondernemers. Tevens met Klarien Klingen – Toekomstboeren, Eke Folkerts – NAJK en Maria van Boxtel – Landgilde.