Biologische ondernemer op zoek naar werk biedt zich aan

Zoek je nog een tuinder, verzorger, verkoper of heb je een andere functie beschikbaar op een biologisch bedrijf in Noord Limburg of Brabant?

“Beste allen, in 2006 ben ik met mijn gezin een bioboerderij begonnen in Duitsland, op ons bedrijfje hadden we met uitsterven bedreigde diersoorten zoals: faverolle kippen, roodbonte husumer varkens, hinterwäder koeien, rhönschapen ook verbouwden we groenten voor verkoop.

Wekelijks verkocht ik op diverse markten in Nederland en Duitsland ons eigen biovlees en eieren. Echt fantastisch om daar mee bezig te zijn. In 2016 hebben we besloten om weer naar Nederland te gaan, we hebben een jongetje met down en het blijkt dat het in Duitsland toch allemaal wat anders is. Ik ben gaan werken als bedrijfsleider in een conventioneel varkensbedrijf, maar dat nooit meer.

Dus bij deze zou ik mij aan willen bieden als tuinder, verzorger, verkoper, of ander zins op een biologisch bedrijf.

In noord Limburg of Brabant, we wonen zelf in Gennep.
Ik kijk uit naar reacties om e.e.a. in een persoonlijk gesprek toe te lichten.”

F. Mulder

Stuur je reactie naar mulderfake@gmail.com