Biologische tuinderij Klein Broekhuizen heeft een stageplek

Op onze biologische tuinderij is met ingang van 1 september plek voor een stagiaire

Klein Broekhuizen is een biologisch tuinbouwbedrijf gelegen op de grens van de Achterhoek en de Liemers; op 2 km afstand van Doetinchem. Het bedrijf is een familiebedrijf van ca 12 ha groot, waarvan ongeveer 7 ha wordt gebruikt voor groenteteelt voor diverse afzetkanalen. 

We telen voor diverse afzetkanalen, zoals ons groentepakket (ca 300) onder de naam ‘Achterhoekpakket’, onze boerderijwinkel, via een uitwisseling met collega’s verenigd in BioBoeren Achterhoek en voor een landelijke groothandel.  Ons bedrijf is redelijk goed gemechaniseerd. We telen zowel fijne groente en aardbeien als ook wat grovere groente en aardappelen. Op het bedrijf zijn 2 tunnels met een oppervlakte van ca 500m2. Er is koelruimte voor wintergroentes. Daarnaast hebben we kippen in een mobiele kippenstal.

De sfeer op ons bedrijf is informeel; we houden samen pauze en door de boerderijwinkel komen er veel klanten op het erf. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en regelmatig worden er nieuwe teelten uitgeprobeerd. 

Meer informatie over ons en ons bedrijf is te vinden op www.kleinbroekhuizen.nl en www.achterhoekpakket.nl .Op 30 oktober waren we te gast bij Binnenste Buiten. Deze uitzending is terug te zien; mocht je ons beter willen leren kennen.

Wehl heeft een treinstation. Vanaf het station naar het bedrijf is het 10 minuten fietsen.

Interesse?
Voor vragen neem je contact op met Wilma Kraaij via 06-28484607  of via info@kleinbroekhuizen.nl