Biologische zorgtuinderij de Ark in Bloemendaal zoekt zorgtuinder

Groente, fruit en kruiden telen op een prachtig plekje in de Randstad, samen met onze vrijwilligers, onze zorgdeelnemers en oogstdeelnemers. Een prachtige uitdaging!
De Ark Haarlem zoekt:
een biologische zorgtuinder voor haar zelfoogsttuin
(2 dgn/week, op maandag en vrijdag, in dienstverband).
Onze tuinderij bestaat nu 8 jaar en is ca. 0,7 ha groot. We telen groenten en kruiden voor de 30 – 40 oogstdeelnemers van de zelfoogsttuin. We kweken klein fruit en bloemen voor de pluktuin. En wij zijn een leer- en werkplek voor de deelnemers van de Werkplaats van De Ark (volwassen mensen met een verstandelijke beperking). In de Werkplaats worden groenten en kruiden van de Tuinderij verwerkt in jams, chutneys, kruidenthee en -zout.
De tuinderij is nog volop in ontwikkeling. Voor jou als zorgtuinder liggen er allerlei kansen.

Wat ga je doen?
• Je bent verantwoordelijk voor de teelt en de oogst.
• Je begeleidt de vrijwilligers en geeft hen sturing.
• Je geeft begeleiding en sturing aan de zorgcliënten, samen met de professionele activiteitenbegeleiders van De Ark en hun assistenten.

Wat vragen we?
Wij zoeken een enthousiaste, inspirerende zorgtuinder, die zin heeft in het leiden van deze mooie tuinderij. En een positieve houding heeft tav de werkwijze en visie van De Ark.

Wat bieden we?
• We bieden je een vast dienstverband van twee vaste dagen (16 uur) per week in schaal 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.
• De organisatie en ondersteuning van De Ark, die de tuinderij faciliteert o.a. op administratieve en financiële zaken

Voel je je aangesproken en heb je belangstelling?
Stuur een mail met je CV en je telefoonnummer naar marcwopereis@arkhaarlem.nl. Doe dat voor eind januari. Onze inzet is om liefst per 1 maart of anders zo snel mogelijk daarna een zorgtuinder op de tuinderij te hebben. Meer weten? Kijk op www.arkhaarlem.nl of op onze social media. Kom kijken of maak een afspraak met Marc Wopereis, de gemeenschapsverantwoordelijke van De Ark , tel 06 2919 0109.
Voor inhoudelijke vragen over de tuinderij kan je ook Yolande Koot benaderen, tel 06 2249 9695