Boerderij/Tuinderij ter pacht/ter overname/te koop gevraagd in Noord Holland

Hallo! Wij zijn een clubje mensen, (6 volwassenen en 2 kinderen), die op zoek zijn naar een nieuwe start. Een andere start. Eigenlijk een doorstart. Ergens in Noord Holland, liefst in de buurt van Haarlem.

Een plek om te wonen en te werken. Werktitel van ons project: Sacred Space. Een plek om een voedselbos te beginnen, om groente en fruit te verbouwen, om bijeenkomsten en workshops te organiseren, om samen een mooie plek te creëren, een echte verbinding met elkaar, de omgeving en de aarde.

We hebben verschillende expertises: (biologisch organisch) tuinieren en verbouwen van groente en fruit, verbouwen/aannemer/timmerman, voedselspecialist, schrijver & trainer, theatertechnicus, kunstenares, coaching en hospitality zijn de kern. En we willen allemaal veel leren.

We zijn nu driekwart jaar bezig, hebben inmiddels wat plekken bezocht voor inspiratie en/of overname, en via via kwamen we op deze website.

Weet jij een plek, of heb je een plek dan willen we graag een keer een gesprek voeren om te kijken wat we samen kunnen laten groeien.

De hartelijkste,
Pieter, Myrna, Meïra, Ya’ara (op de foto), Jelte, Lisa, Simcha & Ruchama.
pieter@pieterspinder.com