Boerenlandbouw Conferentie 2021

Op 14 en 15 oktober 2021 is het weer zover. Toekomstboeren, het CSA-Netwerk, BD-Vereniging, Bio-Vegan, Bio-Tuinders en Permacultuur boeren bundelen hun krachten voor de Boerenlandbouw conferentie!

Net zoals met de vorige conferentie zullen er volop praktische workshops zijn voor de agroecologische landbouw. Onderwerpen zijn: kleinschalige landbouwwerktuigen, zelf opkweken van plantgoed, (voedselbos)producten conserveren, niet kerende landbouw, tools voor voedselcoöperaties, composteren, en veel meer !

Nieuw dit jaar is dat twee overnachtingen (13-15 oktober) onderdeel zijn van de conferentie. In de avond kan je een speciaal programma volgen met talkshows, disco en worldcafe gesprekken. Maar je kan ook de natuur in. Om bij een kampvuur met gelijkgezinden te praten. Of om een wandeling of kanotocht te maken. Overnachting vindt namelijk plaats in Nivonhuis ‘De Kleine Rug’, dat zich midden in de prachtige natuur van de Biesbosch bevindt.

Wegens Corona maatregelen is het aantal plekken beperkt, dus meld je snel aan!

Praktische informatie
De conferentie is op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober in het Wantij paviljoen in Dordrecht.

De plekken met overnachting zijn uitverkocht. Wel zijn er nog een beperkt aantal plekken zonder overnachting. Als je hier gebruik van wil maken kan je kiezen voor een reguliere bijdrage of een solidariteitsbijdrage. Beide zijn inclusief koffie/thee en lunch. Avondeten en ontbijt wordt alleen aangeboden aan mensen die overnachten.

De reguliere bijdrage is 60 euro. Je betaalt alleen voor de kale kosten zoals zaalverhuur en eten. Voor de organisatie van de conferentie en workshops betaal je dus niets. De solidariteitsbijdrage is 80 euro, hiermee maak je het mogelijk voor boeren met een laag inkomen om deel te nemen aan de conferentie. Je kunt ook alleen een van de dagen komen. Dan zijn de kosten 40 euro.

Deelnemers kunnen bij ons een factuur opvragen zodat de kosten als bedrijfskosten opgegeven kunnen worden.

Meer informatie