Boerenvuur: Starten en inbreiden in Amersfoort

Het onkruid staat tot onze oksels en het plantgoed tot op het dak, maar dit mag je niet missen!

Want wil je zelf gaan starten of ben je net gestart en heb je nog veel vragen? Of wil je juist anderen ruimte op jouw grond aanbieden, maar weet je nog niet goed hoe dit aan te pakken en wat er allemaal bij komt kijken?

Kom dan zondagmiddag 3 juni naar de rondleiding op de Eemstadboerderij met Jolke de Moel en Kasper Boers en kom alles te weten over starten en inbreiden!

We starten met een rondleiding en onderweg vertellen Jolke en Kasper je alles over hun ervaringen met starten en inbreiden.
Waar liepen ze tegenaan, en wat zouden ze nu anders doen? Wat komt er organisatorisch en bedrijfsmatig allemaal bij kijken? En welke keuzes maak je teelttechnisch zo’n eerste jaar?
Je kunt ze deze middag het hemd van het lijf vragen, zodat je met antwoorden naar huis gaat en een volgende stap kunt gaan zetten.

Wie, wat, waar?
• Voor alle starters & inbreiders
• Rondleiding en uitwisseling over ‘Starten & Inbreiden’
• Zondagmiddag 3 juni 14:00-17:00
• Eemstadboerderij
Koningsbergenweg 10 in Amersfoort

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om met andere toekomstboeren ervaringen uit te wisselen.

We sluiten de middag af met een vuurtje en potluck. Neem je wat lekkers mee om uit te delen?
Warme kleren is misschien fijn als het een frisse dag wordt, er is geen binnenruimte (wel een mooi afdak, dus een goede trui zou voldoende moeten zijn 🙂

De Eemstadboerderij is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, dan vragen we je even van te voren aan te melden bij Jolke (i.v.m. parkeren) via Jolkeonline@gmail.com

We kijken uit naar je komst!