BoerenVuur woensdag 8 december: Toekomstboeren meets Lenteland

Heb je al gehoord over de nieuwste loot in het landschap van grondinitiatieven? Lenteland timmert hard aan de weg om regeneratieve gemeenschapsboerderijen te starten. Deze organisatie investeert in boerderijen en grond, om plekken te creëren waar toekomstboeren kunnen werken en wonen.

De doelstelling is om toegang tot grond zeker te stellen voor de lange termijn, door bezit van grond onderdeel te maken van de gemeenschap. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Ben je wellicht geïnteresseerd om boer te worden op de nieuwe Lenteland boerderij in Empe? Of wil je kennismaken met de mensen van Lenteland? Je bent van harte welkom bij het volgende BoerenVuur, op woensdag 8 december, van 14-17u, Breestraat 9 in Empe!

Initiatiefnemers van Toekomstboeren en van Lenteland presenteren wat de plannen en fundamenten van beide organisaties zijn. Daarna is er tijd om ideeën uit te wisselen, vragen te stellen of gewoon te kletsen bij het vuur. Iets te drinken en te snacken wordt verzorgd. Meld je hier aan.

Met:
Wouter Veer – Lenteland
Klarien Klingen – Toekomstboeren

Hier meer over Lenteland