boerin zoekt werk-ervaringsplek

Al vanaf kleins af aan is het mijn hartsverlangen om boerin te worden. Om mijn droom handen en voeten te geven, heb ik de land- en tuinbouwschool gevolgd. Na deze school heb ik definitief mijn overall in de kast gehangen en ben ik op zoek gegaan naar mezelf, mijn kwaliteiten en talenten. Toch wilde ik tijdens het afstuderen van mijn HBO-studie, mijn droom om boerin te worden combineren met het schrijven van mijn scriptie. In het buitengebied van Noord-Groningen is mijn vurige wens om boerin te worden, weer helemaal aangewakkerd. Ik ging werken bij Decathlon en combineerde dit met het werken bij een akkerbouwer in Rhoon. Een perfecte combinatie, maar van korte duur. Ik heb besloten mijn baan op te zeggen en vól het boeren-avontuur aan te gaan. Mijn vraag aan jou: heb je plaats voor een werk-ervaringsplek op jouw akkerbouwbedrijf? Schroom dan niet mij een berichtje te sturen en zodoende te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Groetjes,
Jessica Vermeulen
j.m.vermeulen91@gmail.com