*SUCCESVOL* Collega-tuinders gevonden in Friesland!

*SUCCESVOL*
Ús Hôf

Permacultuur CSA-tuinderij nabij Sneek. In 7e jaar met 150 zelfoogstabonnees en 25 tasafhalers op 3 afhaalpunten in de stad, groeiend, tot 250 max.  9 maanden zeer divers aanbod seizoensgroenten en kruiden, voorziet ruim in aanbevolen hoeveelheid groenten voor abonnees. Levert ook aan 4 restaurants, dorpskeukens, streekboer.nl en koksopleiding Dutch Cuisine in Sneek. Vollegrondsteelt van groente en kruiden (wissel-, meng- en stroken-) op 2ha klei-op-veen en 50m tunnelkassen. Stoof- en kweeperen, 7 soorten kleinfruit en amandelen. Nog eens 100+ noten- en fruitbomen in ontwikkeling. Aangrenzend erf met werkplaats, schuur, kweekkas en grote berging. Nieuwe winkel/koeling/spoelruimte in aanbouw. Abonnees verenigd in voedselcoöperatie Ús Iten om overige wekelijkse boodschappen te bestellen bij lokale producenten en de biologische groothandel. Huidige eigenaren (Michel Pauluis en Bregje Hamelynck, in VOF) stonden aan de wieg van en zijn actief in de Friese Voedselbeweging en CSA Netwerk Nederland.

Wegens groei en uitbreiding van activiteiten naar onderwijs, advies, belangenbehartiging en aanleg van nieuwe tuinen in Friesland, zijn we op zoek naar een of meer collega-tuinder(s), in deel-of voltijd, om samen Ús Hôf en nieuwe tuinderijen in Friesland te beheren!

Profiel

De ideale CSA-tuinder is in onze ogen van vele markten thuis: het is een creatieve ondernemer, pro-actieve aanpakker, communicatieve teamspeler, inventieve regelaar, wervende marketeer, flexibele planner, kwaliteitgerichte coördinator, dienstbare gastheer/vrouw en kalme begeleider van vrijwilligers. En Bio of BD geschoold. Dit is veel gevraagd, beseffen we. Het gaat ons er vooral om dat je als tuinder in het mooie Friesland wilt wonen en werken.
We nodigen daarom nadrukkelijk kandidaten uit die zich langdurig aan Ús Hôf of een andere Friese tuin i.o. wensen te verbinden. Kandidaten met de ambitie en aantoonbare potentie om door te groeien tot volwaardige CSA-tuinder/opvolger, hebben een pré.

Aanbod

We bieden je eerst een overeenkomst voor bepaalde tijd aan, voor een leerwerkplek of voor een positie in loondienst of als ZZPer, afhankelijk van ervaring en expertise. De samenwerking wordt voortgezet indien we het eens worden over de dan meest toepasselijke vorm.

Voor aanvullende informatie kijk je op www.ushof.nl *SUCCESVOL*