Coöperatie, Associatie of LevensWerk-Gemeenschap?

Beste sociaal levende, in BD Landbouw geïnteresseerde en sociaal maatschappelijk, (zelf) scholings actieve mens!
Wij bieden aan en vragen voor onze twee projecten in Zuid Frankrijk en regio Hannover mensen die lust voelen in avontuur!
Het opzetten van een BD Landbouw coöperatief in Duitsland van ca 14 hectare weide, akker, bos en fruitboomgaard en twee kassen.
Samenwerken met buurboeren en uitbreidingsmogelijkheden van het areaal staan op stapel!
In Frankrijk ca 50 hectare bos met ca 3 hectare weide en groentetuin!
Twee prachtige plekken, nu gebruikt voor het weer op weg helpen van jongeren tussen 10 en 18 jaar vragen om versterking en jonge energie!
Beide projecten zijn vol eigen potentie en bijna onbegrensde mogelijkheden voor (zelf) ontplooiing !
Hoofddoel is mensen bij elkaar te brengen die gezamenlijk hun specifieke kwaliteiten inbrengen zodat er een multiplicatie plaats kan vinden die men alleen nooit verwerkelijken kan!
BD Landbouw, voeding en verwerken van de oogst met de vermarkting van de producten, oa in eigen winkel in Hannover, staan centraal.
Daarnaast en daarin is een grote mate aan sociaalvoelendheid nodig en de bereidheid mensen met een begeleidingsvraag mee te nemen in arbeid en dagelijks Leven!
Per direct kan je starten en na een afgesproken kennismakingstijd je eigen kern kwaliteit uitleven, die natuurlijk passend is in het geheel!
Zelfstandig/Eigenstandig werken in de vorm van een te vormen Associatie of Coöperatie staan centraal in het vormen van een LevensWerk- Gemeenschap!
Wij nodigen je graag uit ons een kort bericht te sturen met je telefoonnummer voor een eerste kennismaking!
Hartelijke groet,
Ilona en Gabriel