Crowdfunding voor boerderij in Roemenië

Even voorstellen.. wij zijn Adorján en Wilma Rigo. Samen met onze twee kinderen, de hond (en onze inboedel 😉 ) emigreren wij in maart 2022 naar Roemenië.
Adorján is hier geboren en opgegroeid en de afgelopen 7 jaar is bij ons de droom ontstaan om een eigen bedrijf op te starten.

Begin dit jaar vonden we (na jaren zoeken) onze plek. Na een online bezichtiging tekenden we het voorlopige koopcontract (een gokje neem je zo af en toe) en afgelopen zomer konden we het huis + grond officieel op onze naam zetten.

Ons doel is om een bedrijf op te starten in het verbouwen en verkopen van groenten en fruit. In de toekomst hopen we complete pakketten aan te kunnen bieden en een plek te creëren waar gasten kunnen verblijven.

Daarnaast lijkt het ons mooi andere (creatieve) activiteiten te organiseren. Als familie werken we ernaar toe zelfvoorzienend te leven.

Sinds pas zijn we een crowdfunding gestart. De emigratie en onze plannen brengen namelijk best veel risico met zich mee.
We gaan volledig aan de slag met de opstart van ons eigen bedrijf en hebben hierdoor een (langere) tijd geen inkomen. Omdat het onzeker is wanneer het eerste verdiende geld binnen komt, is het voor ons onrealistisch een hypotheek af te sluiten. Onder het motto.. Elke euro is er één, starten we daarom deze crowdfunding.

Het opgehaalde geld willen we gebruiken voor de aankoop van kippen, eenden en bijen. We hebben hulp van dieren op ons terrein immers hard nodig om de groene cirkel rond te maken.

Kan jij ons helpen? Elke donatie (klein of groot) is van harte welkom. Wil je graag in contact met ons komen? Mail gerust!

Website: https://familierigo.weebly.com/
Facebookpagina: https://www.facebook.com/familie.rigo

“Let’s go green together!”
Hartelijke groet, Familie Rigo