CSA conferentie

Community Supported Agriculture conferentie 2018

De jaarlijkse Nederlands-Vlaamse CSA conferentie wordt dit jaar mede georganiseerd door Toekomstboeren en is in Amersfoort!

Op zaterdag 13 januari is de conferentiedag met frisse presentaties van net startende en al doorgewinterde tuinders en boeren. Hoe vergaat het de starters? En hoe houden ervaren CSA bedrijven hun deelnemers vast? ’s Middags workshops met ervaringen uit over teelt, ledenbinding, voedselbossen, groei en organisatievorming, crowdfunding en verdienen. Heerlijke lunch uit de streek en diner: een gezellig stampotbuffet met aardappelen van de Eemstadboerderij  En speciale vertoning van de film ‘wij oogsten hier geluk’ in de boerenbios.

Op zondag 14 januari 2015 een excursieprogramma naar verschillende tuinderijen rondom Amersfoort, zoals Jolke en Wytze’s  Eemstadboerderij en Wietse Bakker’s Land-in-Zicht.

Hier het programma incl kosten. Aanmelden voor 2 januari, aanmelden voor de conferentie kan hier.

Vrijwilliger worden? Meld het snel, er zijn nog een paar plekken,  aanmelden als vrijwilliger (wie het eerst komt het eerst maalt) kan via csaconferentie2018@gmail.com

Amersfoorter? Bied slaapplekken aan aan CSA boeren die uit t hele land komen voor de nacht van 13 op 14 januari. Slaapplek aanbieden kan hier.