Culinair creatief koppel zoekt samenwerking met boer(in)

Wij, Lisa (34) en Sander (30), zijn gepassioneerd over gezond, lokaal en lekker eten. We zijn op zoek naar een boerderij waar we kunnen wonen en een mooie aanvulling kunnen zijn, een win-win voor de boer(in) en ons.

We willen graag een plek neerzetten waar mensen – een aantal dagen per week – samen kunnen komen om gezond en lekker te eten en te proeven van al het goeds dat het land te bieden heeft: ‘Eten bij de boer’. We denken eraan om een deel van het voedsel uit eigen tuin/kas te laten komen, afhankelijk wat er mogelijk is, willen we graag paddestoelen, bijzondere kruiden en vergeten groenten kweken. In de toekomst zouden we de activiteiten kunnen verbreden door in de samenkomstruimte ook creatieve workshops te geven, denk aan bloemschikken, schilderen en boetseren. Andere ideeën zijn zeker welkom, we kijken graag wat passend is voor de plek.

Onze wens is om ook op de boerderij te komen wonen. We zijn bereid om te investeren om ‘Eten bij de boer’ en wonen op de boerderij mogelijk te maken.

Op deze manier bieden wij positiviteit en levendigheid, regelmatig een lekkere gezonde maaltijd en een extra inkomstenbron. Alles in afstemming en overeenstemming met de boer(in) die hier een goed gevoel bij krijgt.

Wat zoeken we?
Een open, positieve boer(in) die in is voor een samenwerking, en zin heeft in gezelligheid en lekker eten. Ons zoekgebied is circa 1 uur met de auto vanaf Utrecht, het liefst richting het Oosten, omgeving Utrechtse Heuvelrug en Veluwe.

Enthousiast geworden?
We horen graag van je. Voor meer informatie en vragen, kun je mailen met Sander: Sander.groenenberg@gmail.com. Bellen of appen mag ook: 06-53682345.