De vrolijke noot zoekt medewerker. 2-3 dagen

Biodynamische vruchtboomkwekerij is opzoek naar een medewerker voor 2 – 3 dagen per week.
In Wapserveen (Drenthe) zit biodynamische vruchtboomkwekerij de vrolijke noot. Sinds 1979 worden hier bomen en struiken gekweekt .in 2019 is de kwekerij overgenomen en ontwikkeld het zich snel.
Ties en esther kweken een grote diversiteit aan bomen en struiken die eetbaar zijn. Veel traditionelere soorten zoals appels,peren,pruimen en kersen. Daarnaast steeds meer voedselbos soorten die nu nog minder beschikbaar zijn. Door onze ambities zijn we opzoek naar een persoon die zich meerjarig wilt verbinden aan onze kwekerij en bereid is om veel kennis tot zich te nemen. Onze vollegrond kwekerij geeft een grote diversiteit aan fysieke werkzaamheden die je in een klein team zal uitvoeren. Op ons bedrijf hebben we ook een kleine geitenkudde die ons voorziet van mest. De melk verwerken we tot kaas.
In de lente en zomermaanden zit je vollop in de teelt van meerjarige gewassen. Werkzaamheden als maaien, schoffelen(mechanisch en hand), beregenen, opbinden, snoeien.
In de winter verkopen wij de bomen en struiken vanaf ons bedrijf. Ook vermeerderen wij dan onze bomen en struiken door enten en stekken. Werkzaamheden als, bomen rooien, snoeien, verkopen ,adviseren, wegbrengen, enten ,stekken en uitplanten.

Wij zoeken een enthousiaste liefhebber van bomen en struiken die graag wilt leren om te kweken. De kwekerij geeft veel diverse handelingen en zal ook door ontwikkelen met jou inzet.

Salaris en voorwaardes in overleg.
Minimaal in bezig van rijbewijs B (liefst ook nog E)
Ben je nog bezig met stage dan kunnen we het combineren.

Heb je intresse stuur een mailtje: info@devrolijkenoot.nl