Draag bij aan Nyeleni Europa

Eind oktober 2016 vindt in Roemenië het tweede Nyéléni Europe Forum plaats (een soort Voedsel Anders-conferentie in het groot). Delegaties uit verschillende landen zullen aanwezig zijn om te praten over hoe we de beweging voor voedselsoevereiniteit in Europa kunnen versterken.

Toekomstboeren, TNI, FIAN en Otherwise hebben het initiatief genomen om de voorbereiding voor Nyéléni Europe vanuit Nederland in gang te zetten. In een groep met vertegenwoordigers van verschillende beweging in Nederland gaan we een plan voor voedselsovereiniteit uitwerken.  Tien mensen uit de groep worden uitgekozen om in Roemenie de uitkomsten te delen.

Wil je deelnemen aan deze groep? En wil je de positie van de toekomstboer vertegenwoordigen? Stuur dan een bericht naar leonardo@toekomstboeren.nl en kom op donderdag 28 juli van 11 uur tot 16 uur in de Leeuwenborch in Wageningen (klik voor routebeschrijving).

Mocht je niet kunnen, maar wel op de hoogte willen blijven, geef dit dan aan ook aan (een bijeenkomst in September staat op de planning). Deel deze uitnodiging gerust met andere toekomstboeren.

 

Meer weten over Nyéléni?