Eemlandhoeve moestuin zoekt een medetuinder!

Het is tijd om kleinschalig groots aan te pakken! En dat kan ik niet alleen, daarom ben ik op zoek naar meer schouders die dit project willen dragen. Samen meer mensen van gezond en lokaal voedsel voorzien, betere methodes ontwikkelen, en bouwen aan voedselzekerheid voor de toekomst waarin de natuur weer ruimte krijgt om te doen waar het zo goed in is! 

De afgelopen vier jaar heb ik op de Eemlandhoeve mijn tuinderij mogen beginnen. Midden op het mooiste boerenerf van de regio vind je de moestuinen van samen 0,5 hectare. Ik werk in principe volgens de no-till market garden manier en kweek zo goed als al het plantgoed zelf op. Mijn klanten (zowel particulieren als restaurants) krijgen de vrijheid om zelf te bepalen wat en wanneer ze bestellen. De smaak, kwaliteit en versheid van de producten is de bindende factor! 

Ik zoek iemand uit de regio Amersfoort die samen met mij dit project verder uit wil breiden (eventueel ook met extra producten) en hierbij de uitdaging wil aangaan om als ondernemer je eigen inkomsten te genereren. Het betreft dus geen functie in loondienst, maar het doel is om gezamenlijk naar een goed uurloon toe te werken. Daarom is het ook mogelijk om in eerste instantie niet gelijk fulltime aan de slag te gaan. Het zou daarmee ook een optie kunnen zijn om als stagiair te beginnen met de mogelijkheid om daarna te blijven. 

Ben jij die hardwerkende, zelfstandige en creatieve tuinder met oog voor detail en heel veel passie voor regeneratieve landbouw? Dan kom ik graag met je in contact, Bel of stuur een berichtje naar mij (Joël) voor meer details.
moestuin@eemlandhoeve.nl / 0610692325

Reageren kan tot eind januari.