Er is een stageplek vrij op Het Heerlijke Land in Nijmegen!

Meewerken op Het Heerlijke Land, een tuinderij aan de rand van Nijmegen? Wij zoeken deeltijd stagiaires voor onze zelfoogst-moestuin gevestigd op Landgoed Grootstal op randje Nijmegen.

Als stagiaire krijg je de kans, door mee te draaien op de tuin, alle ins en outs te leren over het runnen van je eigen CSA. Je werkt samen met vrijwilligers en bent medeverantwoordelijk voor de productie van de groenten, kruiden en fruit. Ook leer je een teeltplan maken en zul je meewerken aan verschillende evenementen en activiteiten die we organiseren. Al werkende op de tuin ben je ook een aanspreekpunt voor de oogstdeelnemers.

Sinds januari 2022 hebben Fernande en Vera de zelfoogst-moestuin Het Heerlijke Land voortgezet: we werken grotendeels met de no-dig methode. 

Nieuwsgierig?

Lees de ervaringen van vorige stagiaires hier: https://www.hetheerlijkeland.nl/over-ons

Zin om mee te doen? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar: hetheerlijkeland@gmail.comof kom eens langs op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 9.30uur en 16.00uur Sint Jacobsweg 13A te Malden

Het Heerlijke Land is een erkend leerbedrijf. Volg je geen specifieke opleiding maar zoek je wel een leer/werk plek? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.