Extra vaste medewerker gezocht bij tuinderij de Knotwilg in de Beemster

De Knotwilg is een tuinderij van 5 hectare onderverdeeld in kleine velden met daar omheen rijen bessen, fruitbomen, noten en hagen. We verbouwen een heel grote diversiteit aan producten. Het bedrijf is in 1980 opgestart en was van het begin af aan biologisch.

Het grootste deel van de oogst wordt verkocht via de eigen marktkramen, op zaterdag in Amsterdam en op woensdag in Den Haag. Verder leveren we aan een een boerderijwinkel in de buurt, een aantal restaurants en de voedselcoöperatie in Amsterdam. Hoewel we ook een trekker en een handfrees gebruiken is het overgrote deel handwerk. Het is een mooi, idealistisch en natuur- en milieuvriendelijk project, maar het is toch ook hard werken om alle gewassen te verzorgen, de oogst op tijd binnen te halen en financieel het hoofd boven water te houden. Om een impressie te krijgen van de tuinderij kun je een kijkje nemen op onze website http://tuinderijdeknotwilg.nl.

Naast de twee eigenaren zijn er op dit moment twee medewerkers, in de zomer aangevuld met tijdelijke krachten. We zijn echter op zoek naar een extra vaste medewerker voor zo’n 2 à 3 dagen per week, liefst iemand die al iets van machines af weet en er geen probleem mee heeft vieze handen te krijgen.

Als het je wat lijkt om deel uit te maken van de Knotwilg stuur dan een email met je motivatie naar j.vanderboon42@icloud.com