26 november Boerenvuur bij biologische fruittuin in Zwolle

Hoe is het om een biologische fruitpluktuin te runnen? Hoe teel je dertien soorten fruit op 0,7ha? Wat werkt goed? Wat zijn uitdagingen?

Tijdens dit Boerenvuur* bij Fruit van Nien luisteren we naar fruitteler Jeannine en voeren we een respectvolle dialoog over de uitdagingen en de vreugdes van het agroecologisch boeren, en dan in dit geval vooral ook over een divers bedrijf waar veel volk op af komt. Kom je ook? Leuk!

Wil je zelf misschien fruitteler worden bij Zwolle? Kom dan zeker! Biologische tuinderij Fruit van Nien zoekt een opvolger, lees hier meer

Zaterdag 26 november 2022 | Zwolle | 14uur: klus | 16uur: vuur

We starten om 14 uur met een klus (laarzen mee!) en om 16uur gaat het vuur aan. Neem iets te drinken of te eten mee dat je makkelijk kan delen. Aanmelden via info@toekomstboeren.nl wordt gewaardeerd, maar als je lastminute beslist ben je ook welkom. Mocht je willen carpoolen, dan kan je in deze Signal groep met elkaar afspreken.

Adres: Luttekeweg 1, Zwolle.

*Tijdens een Boerenvuur staat onderling praktijk ervaring uitwisselen centraal. We luisteren naar de ervaringen van de host en er is ruimte om van elkaar te leren.

Dit boerenvuur is mede-mogelijk gemaakt door: