Full time tuinder (M/V) (2022-….) Amsterdam-West

Groenhartig is op zoek naar een full time tuinder met passie voor ecologische seizoensgebonden voedselproductie voor de lokale markt.

We zijn op zoek naar een leergierige medewerker die in staat is zelfstandig te werken, flexibel is in de werkzaamheden binnen een complex teeltplan, en affiniteit heeft met de kernwaarden van Groenhartig. De werkzaamheden bedragen een breed scala aan tuinwerk. Onderhouden van vaste teeltbedden, aanplanten, onderhouden, oogsten, en schoonmaken van gewassen. Het klaarzetten van bestellingen, samenstellen van pakketten en eventueel (mede-)aansturen van werkzaamheden valt onder het takenpakket. In het algeheel is het belangrijk dat je t.z.t. zelfstandig de basiswerkzaamheden in de tuinderij kunt uitvoeren en gestaag verder kunt groeien samen met het bedrijf. Relevante werkervaring en opleiding helpen zeker, maar gedrevenheid, werklust en het hart op de goede plek hebben is zeker net zo belangijk!

Gepassioneerd
Flexibel
Leergierig
Verantwoordelijk
Kwaliteitsgericht
Teamgericht
Communicatief

Leven met de seizoenen
Mooie producten
Natuurinclusief
Buiten werken
99% no-till

Naast de basiswerkzaamheden hierboven beschreven zijn er ook mogelijkheden voor het op je nemen van andere verantwoordelijkheden of projecten binnen je competenties en leerdoelen.

Contract en salariëring in overleg en afhankelijk van ervaring gebaseerd op 32 tot 38 uur per week. ZZP of loondienst beide mogelijk.

Contact opnemen kan via de website!