Gemengd Kruidenbedrijf BelleMarie heeft plek voor een Bol student en deeltijdstudent.

Voor het seizoen 2022 vanaf februari/maart of later heeft BelleMarie plek voor stagiaires van de Warmonderhof/stadslandbouw.

Heb je gezonde werklust en wil je veel leren over kruidenteelt (van bemesten, grond bewerking ,voorbereiden, zaaien, verplegen, oogsten/verwerken en vermarkten) dan kun je goed bij ons terecht. De werkzaamheden zijn divers maar wel gestructureerd. Er wordt zowel binnen (kas en tunnels) als ook buiten gewerkt. We vinden het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten ontdekt en we proberen zoveel mogelijk begeleiding te geven om deze verder te ontwikkelen. Er is zowel handmatig werk als ook met diverse trekkers en machines. Als stagiaire kun/mag je kennis maken met alle facetten van het bedrijf.

We werken in een klein divers team.
Naast ongeveer 40 verschillende soorten kruiden is er een klein koppel koeien, kippen, 2 paarden en bijen. Van sommige kruiden maken we pesto’s en salsa’s. Deze worden verkocht als ook het hele assortiment aan verse kruiden op de biologische Noordermarkt in Amsterdam sinds 1988. Ook is er een oefenveld speciaal voor stagiaires, waar je het trekker rijden en machinaal verzorgen van de gewassen zelfstandig kunt oefenen.

Er zijn verschillende logeerplekken en woonruimte aanwezig.
Voel je welkom!

Wil je nog meer weten kijk vooral ook op onze website www.bellemarie.nl
facebook kruidenteeltbedrijf Bellemarie.
Instagram biobellemarie
Voor verdere vragen en informatie en jouw motivatie : mail naar bellemarie@hotmail.nl
Of bel naar
Margje Timmerman/Andre Dijkgraaf
0653866150, 0653948773