GEZOCHT: boeren die bijzondere gewassen of rassen telen

Om meer inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen die er zijn in het aanjagen van een regeneratieve voedselcultuur kom ik graag in contact met jullie.

Persoonlijk en vanuit Weelde Woud werk ik aan een regeneratieve voedselcultuur in Nederland. Om dit te realiseren ben ik bezig met een aantal projecten waarvoor ik graag wil samenwerken met jullie: boeren die bijzondere gewassen of rassen telen en dit op natuurinclusieve manier doen. Onlangs heb ik met de Kastanje Campagne aandacht gevraagd voor meer tamme kastanjes in onze voedselcultuur in samenwerking met restaurant De Nieuwe Winkel. Belangrijk vind ik echter om eerst meer kennis te verkrijgen uit het veld! Hoe kunnen de projecten van waarde zijn voor jou als boer? Dus….

Ben jij of ken jij een boer die bijzondere gewassen of rassen teelt? En sta je ervoor open om in gesprek te gaan? En sta je ervoor open om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken?

Dan kom ik graag in contact met je! Stuur me een email naar pieter@weeldewoud.nl

Kijk er naar uit om elkaar te leren kennen!