Gezocht: huisoppas in Drenthe

Ben jij iemand die 1, of eventueel 2 jaar op een huis wil passen in zuidoost Drenthe (omgeving Emmen) en daarbij de verzorging van de dieren op je wilt nemen?

Om het huis ligt 6000 m2 grond, met daarop een stal (gebouwd met strobalen) met 75 leghennen, en een paar bijenkasten. De eieren worden wekelijks geleverd aan een nabijgelegen biologische boerderijwinkel. Op termijn is ook levering van honing mogelijk.
Het perceel heeft veel potentieel, maar ook veel achterstallig onderhoud. Een kruidentuin en groentetuin zijn in aanleg aanwezig, maar hebben aandacht nodig. Het oppakken van achterstallig onderhoud in ruil voor huurverlaging behoort tot de mogelijkheden. Ook is er ruimte om op het terrein eigen projecten te ontwikkelen, mits die passen binnen de huidige structuur.
Het huis is een kleine eengezinswoning met 4 slaapkamers, en wordt mede bewoond door 4 gezellige katten. Het perceel ligt in een landelijke omgeving, op de rand van natuurgebied het Bargerveen, vlakbij de Duitse grens, op ongeveer 15 minuten rijden (auto) van winkels en openbaar vervoer.
Voor meer informatie neem contact op met Saskia via saskia@hoeverosmerta.nl