Gezocht in tuinderij of plantenkwekerij leerwerkplek en/of woonplek erbij gezocht

Mijn hart ligt in het groen, maar ik heb nog geen ervaring. Ik zou graag ooit een biologische tuinderij of plantenkwekerij willen. Ik wil daar ervaring in opdoen. Daarom zoek ik een betaalde leerwerkplek in de omgeving : Tilburg, den Bosch, Breda, Boxtel of Poppel , Turnhout . Het liefste zoek ik ook een plek waarbij ik kan wonen , maar met wonen moet het in omgeving Poppel, Tilburg, Hilvarenbeek , reusel, lage mierde zijne ik heb een zoontje en een man.

Ik ben leergierig. Ik geniet van buitenwerken. Ik heb pedagogische ervaring en een spw diploma . Verder werk ik ruim een half jaar bij een ecologische hovenier.

Ik ben leergierig en zoek een kans. Wie helpt mij?

Maria van der Ven
m.a.c.vanderven@gmail.com