Gezocht: moestuinpionier(s)!

Beste moestuinliefhebbers, plantenfluisteraars, ondernemers  en creatieve geesten,

Wij zijn Landgoed de Peerdegaerdt, een non-profitorganisatie in de Hoeksche Waard met als missie een plek te creëren waar mens, dier en natuur in harmonie kunnen samenzijn. 

Ons landgoed is ca. zeven hectare groot en bestaat onder andere uit een 2500m2 tellende, ecologische moestuin, waarmee we graag een nieuw avontuur aan willen gaan! Hiervoor zijn wij op zoek naar visionaire individuen met innovatieve en creatieve ideeën die onze moestuin nieuw leven in kunnen blazen.  Jouw unieke perspectief en ondernemersgeest kunnen de basis vormen voor een bloeiende toekomst!

Dus, ben jij degene die onze moestuin een nieuw tijdperk in kan leiden? Wil je jouw stempel drukken op dit idyllische stukje land? Dan nodigen we je uit om jouw ideeën met ons te delen! We verwelkomen gedurfde en frisse ideeën die verder gaan dan de traditionele moestuin, maar hebben wel enkele kaders. Zo vinden we het belangrijk dat:

 Je de principes van regeneratieve en ecologische landbouw omarmt en je kunt vinden in de missie en visie van De Peerdegaerdt;
Je ideeën te verenigen zijn met de andere activiteiten die plaatsvinden op het landgoed (zoals de zorgboerderij);
 Het concept niet alleen de ziel en de mond voedt, maar ook financieel rendabel is.

Uiteraard zullen wij de middelen en ondersteuning bieden om je ideeën te helpen realiseren, inclusief toegang tot bestaande infrastructuur en netwerken. Tot slot is het goed om te weten dat een combinatie met een horecafunctie niet tot de mogelijkheden behoort.

Enthousiast? Stuur jouw voorstel of ideeën naar beleef@depeerdegaerdt.nl en wie weet nodigen we jou binnenkort uit op ons landgoed, om samen al sparrend door onze kleurrijke moestuin te dwalen.