Gezocht om te huren. 0,5 ha grond om inheemse planten kwekerij te starten.

Sinds 2 jaar heb ik een eigen bedrijf waarmee ik tuinen aanleg. Deze tuinen zijn diervriendelijke biotopen met water, voedsel en schuilplaatsen.
In de tuinen zet ik meteen inheemse planten. Tot nu toe bestel ik deze vooral op internet maar ik wil ze graag zelf gaan kweken. Niet alleen omdat dit veel gemakkelijker voor mij is, maar vooral omdat dit een echte droom is. Het runnen van een kwekerij.
Einddoel, een kwekerij waar op meest biologische wijze inheemse planten worden gekweekt.
Hiervoor zoek ik al een ruimte tijd een stukje grasland om te pachten, in de omgeving van Wageningen/Renkum om te huren. 0,5 ha is ruim voldoende. Op dit stukje land wil ik erg graag plantjes neerzetten.
De naam van mijn bedrijf is inheemsetuinen. Te vinden op Instagram, internet en youtube. Op deze laatste staat ook een oproep filmpje voor dit stukje land.

Vriendelijke groet,
Jeroen Weeseman
InheemseTuinen
inheemsetuinen@gmail.com