Heb jij groene vingers, een hart voor jongeren en de zakelijkheid om een bedrijf te beginnen?

De Rudolphstichting zoekt een pachter die in Jeugddorp De Glind een biologisch land- en tuinbouwbedrijf wil opzetten.

Er is 7 ha grond voor gewassen en 4 ha voor grasland (+ vee) beschikbaar.

Voor het Jeugddorp zoekt de Rudolphstichting altijd naar ondernemers die vanuit hun eigen vakgebied ook de link kunnen en willen leggen naar de jongeren/jongvolwassenen die in het dorp wonen of er werken aan hun toekomst.

In De Glind kunnen kwetsbare kinderen, jongeren en jongvolwassenen al meer dan 100 jaar wonen en werken aan hun toekomst. De functies van het mooie buitengebied van De Glind worden door de Rudolphstichting zo ingericht dat ze optimaal kunnen bijdragen aan de jeugdhulp die in het dorp en de regio wordt geboden.

Een deel van het buitengebied is in eigendom van De Rudolphstichting. Voor een deel van deze grond zoekt de Rudolphstichting een land- en of tuinbouw ondernemer met een flinke inzet om biologische land- en tuinbouw te combineren met zorg die past in het Jeugddorp.

Iemand met groene vingers, een groot hart voor jongeren en de zakelijkheid om een nieuw landbouwbedrijf en afzetkanaal op te zetten.

Is dit iets voor jou? Ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Wij horen het graag. Als je dit bericht wilt doorsturen naar iemand die ons verder kan helpen is dat ook heel welkom.

Startdatum pachter: januari 2018

Kijk op http://www.rudolphstichting.nl/actueel/428-pachter-gezocht .

Voor meer informatie kun je Janneke Kuipers bellen op 0342-459010
Of mailen naar info@rudolphstichting.nl