**SUCCESVOL** Groentekwekerij in Amsterdam-West zoekt full time tuinder en/of stagiaire **SUCCESVOL**

Full-time tuinder (M/V)

Groenhartig is op zoek naar een full-time tuinder met passie voor ecologische seizoensgebonden voedselproductie voor de lokale markt.

We zijn op zoek naar een leergierig persoon die in staat is zelfstandig te werken, flexibel is in de werkzaamheden binnen een complex teeltplan, en affiniteit heeft met de kernwaarden van Groenhartig. Relevante werkervaring en opleidingen zijn een pre. 

Groenhartig is een kleinschalige ecologische groentenkwekerij in Amsterdam-West (1800m2 productie met uitbreiding in 2021). We telen naast groenten en salades ook een flinke varieteit aan kruiden, eetbare bloemen, kleinfruit en nicheproducten voor directe verkoop. De focus ligt op de intensieve ecologische (bio zonder keurmerk) teelt van relatief snelgroeiende gewassen, maar we werken daarnaast ook met voedselhagen waar fruitbomen en struiken met meerjarige eetbare en bloeiende onderbegroeiing gecombineerd wordt voor extra oogst, bio-diversiteit, ‘pest management’ en microklimaat. We zijn begonnen met een sterke focus op de lokale horeca, maar richten ons sinds 2020 ook op particuliere consumenten met een wekelijkse groententas met bekende en onbekende producten van voornamelijk eigen teelt. Maar ook van andere lokale eco/bio producenten waar we mee samenwerken.

Met vriendelijke groet,
GroenHartig