Heb je een stukje land over en wil je een nieuwe inkomstenbron aanboren?

Wij zoeken een thuis, een stukje land waar een aantal yurts of tiny houses kunnen staan. We denken aan een boerderij (liefst biologisch of biodynamisch) op maximaal 1 uur rijden van Utrecht.

Als aanvliegroute zou er een kleine (boerderij)camping gestart kunnen worden en we helpen graag bij het opzetten hiervan.

Wij zijn een groep van enthousiaste, gedreven jonge mensen (21-41 jaar) en willen graag tussen de 6 en 15 plekken creëren. Dit levert je een passief inkomen het hele jaar door, evt. naast huidige boerderij activiteiten.

We gaan respectvol om met onze leefruimte en we willen wat positiefs bijdragen aan de boerderij. We willen graag samenwerken met de eigenaar, zo kunnen we de toiletgebouwen en bijvoorbeeld een sauna mee helpen bouwen en/of financieren. We dragen ook graag een handje bij om de plek mooi en aangenaam te maken. In overleg zouden we ook bij kunnen dragen door bijvoorbeeld een moestuin en/of voedselbos aan te leggen en bij te houden, bijen te houden, paddenstoelen te kweken of kleinschalig kippen en/of schapen te houden.

We komen graag een keer langs voor een gesprek, om kennis te maken en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Neem dan contact op met Lisa Verbon voor meer informatie.

Lisa.verbon@gmail.com