Kennismakingsbijeenkomst

Ieder najaar organiseren we een kennismakingsbijeenkomst, waar je kennis kunt maken met de vereniging; we vertellen je waar we mee bezig zijn, wat de plannen voor de toekomst zijn, en wat Toekomstboeren voor jou kan betekenen en andersom.

PRATEN OM TE DOEN
In plaats van met elkaar praten óver boeren, gaan wij als boeren met elkaar praten, omdat we willen dóen. Kom nieuwe kennis opdoen, sparren over nieuwe ideeen en ervaringen delen.  Om daarna het land weer op te gaan om te dóen. Samen zaaien we voor de toekomst!

img_5019 img_5036

 
VORIGE KENNISMAKINGSBIJEENKOMSTEN
In de winter van 2015 kwamen 100 boeren en toekomstige boeren bijeen in Amsterdam: de allereerste Toekomstboeren Kennismakingsbijeenkomst. Overduidelijk werd dat de toekomstboer niet alleen is. Dat er in heel Nederland mensen zijn die kiezen om hun handen uit de mouwen en in de grond te steken. Die niet bang zijn om hun dromen te volgen. En om te experimenteren met niet beproefde benaderingen.  In november 2016 waren we inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 200 leden. Hoogste tijd voor een tweede bijeenkomst, dit keer in Wageningen, met als thema korte ketens: boer-burger contact en directe afzet. Wederom  een inspirerende ontmoeting van gelijkgestemde zielen en voelbare saamhorigheid. We kijken uit naar 2017..

img_5035 img_4983

 

Eerdere bijeenkomsten:

Kennismakingsbijeenkomst 26 nov 2016

Yes, 26 november is het zover: de tweede Toekomstboeren kennismakingsbijeenkomst! Deze keer in Wageningen, op boerderij De Hoge Born. Meld je hier aan. Vorige winter kwamen 100 boeren en toekomstige boeren bijeen ...

Kennismaking Toekomstboeren (2015)

Zaterdag 21 November. 15 uur – 20 uur, Fruittuin van West, Tom Schreursweg 48, Amsterdam Werk je bij iemand op het land? Ben je op weg boer te worden? Heb je ...
Menu