De Knoflookboer zoekt opvolging

knoflookboer

De knoflookboer stopt  met biologische knoflook telen van 30 rassen. Door een val van trap en ernstige knieblessure is het voor mij helaas niet mogelijk a.s. oktober het pootgoed weer de grond in te krijgen. Ik zoek iemand die op kleine schaal dit voort wil zetten en mijn pootgoed wil poten.

Er is al één afnemer voor de eerstvolgende oogst  voor ruim 7000 bollen.  Verder heb ik nog op maat gemaakt worteldoek met gaten op afstand, een bedden maker (achter tractor) en handgereedschap. Een stalen gereedschapskeet op wielen en een houten schaftkeet, ook op wielen.

Mijn areaal was 30.000 bollen, ca, 1800m2. Voor 20.000 bollen heb je ca. 1000 m2 nodig. Uiteraard kan je ook minder poten en later opschalen.

Voor informatie: cees druijff 06 5356 1166, www.de-knoflookboer.nl