Kruidenbedrijf BelleMarie zoekt een medewerker/opvolger(s)

Vanaf 2022 is Bellemarie op zoek naar een medewerker/opvolger(s) die zich voor in ieder geval dit seizoen en mogelijk langer met ons verbindt.

BelleMarie is een gemengd BD tuinbouwbedrijf van 16ha groot in Ruinerwold. Sinds 1986 verbouwen wij hier kruiden, houden vleesvee, telen graan en gras voor het vee.

We verbouwen op de tuin en in de kas en tunnels ongeveer 40 verschillende soorten kruiden. De vers geboste kruiden verkopen we voornamelijk op de biologische Noordermarkt in Amsterdam. Ook verwerken we verschillende kruiden tot pesto’s en salsa’s deze worden dan weer verkocht op de boerenmarkt en aan de groothandel, horeca en festivals. Naast de kruiden is er een klein koppel koeien, kippen, 2 paarden en bijen. We werken in een klein divers team met o.a. stagiaires, een medewerker en wat vrijwilligers.

Dit seizoen willen we een eerste stap zetten in de richting van bedrijfsopvolging. We zijn op zoek naar iemand met al wat meer ervaring op tuinbouwgebied, die extra verantwoordelijkheid wil en kan nemen en langzaam in het bedrijf wil groeien. Mogelijkerwijs gaan we een traject van 3 tot 5 jaar tegemoet.

BelleMarie is wellicht een kans voor jou/jullie!

Er is woonruimte aanwezig.
Dit alles roept vast veel vragen op! Kijk ook voor meer informatie op onze website www.bellemarie.nl

Facebook kruidenteelt bedrijf Bellemarie.
Instagram biobellemarie

Ben je enthousiast en heb je interesse stuur je motivatie en je c.v. op naar bellemarie@hotmail.nl
Voor verdere info: Margje Timmerman/Andre Dijkgraaf
0653866150, 0653948773
bellemarie@hotmail.nl