Landje gezocht

Landje Gezocht

* Waar een voedseltuin- en bos gecreëerd kan worden
* Met een winkeltje voor de verkoop van de gekweekte groenten en lokale producten
* Waar mensen kunnen leren over voedsel kweken, zelfvoorzienend leven en verbindende communicatie

Na een heerlijke tijd gewoond te hebben in het mooie Drenthe, wil ik graag mijn vleugels uitslaan en ben ik op zoek naar een stukje land waar mensen kunnen leren over voedsel en verbindende communicatie. Liefst ergens in het midden van het land.

WIE BEN IK EN WAAR STA IK VOOR
9 jaar geleden heb ik een ommekeer in mijn leven gemaakt door in een Mongoolse Yurt te gaan wonen. Daar heb ik me toegelegd op zelfvoorzienend leven, permacultuur en het geven van workshops.

Ik heb gemerkt dat als je regelmatig deelt wat er in je om gaat en de mensen om je heen dat ook doen dat je je meer verbonden gaat voelen en je meer geneigd bent om samen te werken. Op mijn nieuwe plek wil ik daar iets mee gaan doen. Door workshops te geven over verbindende communicatie in combinatie met samenwerken in de tuin.

Ik wil graag een proeftuin zijn voor deze manier van leven en zoek een nieuwe rustige plek om dit uit te dragen. Ik sta ook open voor samenwerkingen met mensen die hetzelfde gedachtegoed delen.

Heeft u land tot uw beschikking en bent u geïnspireerd door dit idee dan kom ik kom graag langs om mijn verhaal persoonlijk toe te lichten.

Ik hoor graag uw reactie! Stuur hiervoor een e-mail naar landje@zelfbewustleven.nl of bel mij op 06-26988229.

Warme groet,
Louis Banens.