Lid worden

WORD TOEKOMSTBOER
Toekomstboeren is de vereniging voor nieuwe en toekomstige boeren. Ben je al boer of wil je boer worden? Word dan nu lid!

header - ik ben toekomstboer

WORD ONZE VRIEND
Ben je geen (toekomstige) boer maar wil je wel de beweging van toekomstboeren ondersteunen? Word dan vriend van toekomstboeren!

Toekomstboeren voor jou:

  • Lees over inspirerende initiatieven op onze website of in de thematische bundels
  • Maak kennis met andere toekomstboeren op onze  Boeren Vuur bijeenkomsten
  • Vind land op een van onze landmarkten
  • Belangenbehartiging door en voor nieuwe en toekomstige boeren

Help mee de vereniging sterker maken:

Wil je naast onze vereniging steunen ook actief meedoen met het versterken van de vereniging? Dan kan je je aansluiten bij een van onze werkgroepen. Binnen een werkgroep werk je samen met het bestuur en andere leden aan een concrete taak. Hier vind je voor welke actuele klussen we nu hulp nodig hebben, hoe je kan aansluiten bij terugkerende activiteiten, en hoe je bij kan dragen aan projecten. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om zelf een initiatief aan te dragen. Lees meer

Contributie
De contributie is 20 euro per kalenderjaar. Je ontvangt de ledennieuwsbrief en je hebt inspraak op het beleid van Toekomstboeren. Daarnaast krijg je als Toekomstboer een speciale ledenprijs voor excursies en andere activiteiten van de vereniging. Als welkomst geschenk krijg je een van onze bundels thuisgestuurd!

Lid worden? Vul dan dit formulier in.