Lid worden

WORD TOEKOMSTBOER
Toekomstboeren is de vereniging voor nieuwe en toekomstige boeren. Ben je al boer of wil je boer worden? Word dan nu lid!

header - ik ben toekomstboer

WORD TOEKOMSTBURGER
Ben je geen (toekomstige) boer? Ook dan kan je lid worden en je aansluiten bij de beweging van toekomstboeren. Ga dan op deze pagina verder!

Toekomstboeren voor jou:

  • Ontvang de nieuwe bundels over inspirerende initiatieven van boeren en burgers thuisgestuurd
  • Maak kennis met andere burger en boerleden op onze boerenvuren en andere uitwisselingen
  • Leer tijdens onze excursies, trainingen en conferenties over vooraanstaande concepten en praktijken op het gebied van no-dig, kleinschalige machines, solidaire markten, eigen opkweek en meer.
  • Neem deel aan een van onze kerngroepen: commons, werkplaats agroecologie, land, voedselbossen/agroforetry, agroecologisch veehouden en ambachtelijke verwerking, dekolonisatie en (internationale) bewegingsopbouw.
  • Vind land op een van onze landmarkten
  • Ondersteun de (internationale) beleidsbeinvloeding voor  kleinschalige boeren en agroecologische landbouw.

Help mee de vereniging sterker maken:

Wil je naast onze vereniging steunen ook actief meedoen met het versterken van de vereniging? Dan kan je je aansluiten bij een van onze kerngroepen. Hier vind je voor welke actuele klussen we nu hulp nodig hebben, hoe je kan aansluiten bij terugkerende activiteiten, en hoe je bij kan dragen aan projecten. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om zelf een initiatief aan te dragen. Lees meer

Contributie
De contributie is 20 euro per kalenderjaar. Je ontvangt de ledennieuwsbrief en je hebt inspraak op het beleid van Toekomstboeren. Daarnaast krijg je als Toekomstboer een speciale ledenprijs voor excursies en andere activiteiten van de vereniging. Als welkomst geschenk krijg je een van onze bundels thuisgestuurd!

Lid worden? Vul dan dit formulier in.

Menu