Medewerker groente- en zaadteelt gezocht

Per direct zoekt De Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen (Dr.) een betaalde medewerker groente- en zaadteelt voor 4 a 5 dagen per week tot en met oktober. Bij een wederzijdse positieve ervaring zijn een vaste aanstelling of een andere vorm van deelname in het bedrijf bespreekbaar.

Daarnaast hebben we plaats voor 1 fulltime of 2 parttime stagiaires. De Tuinen van Weldadigheid is een veelzijdig bedrijf opgebouwd uit 3 hoofdtakken: teelt van bijzondere gewassen, zorg en toeristische activiteiten. Op ruim 3 hectare worden vele honderden soorten aardappelen en groenten in stand gehouden en vermeerderd en wordt verse groente gekweekt. Dit jaar willen we zowel de verse groenteteelt als de vermeerdering uitbreiden. Samen met onze cliënten (volwassenen met psychiatrische diagnose), stagiaires en vrijwilligers werken we al ruim 13 jaar in onze mooi aangelegde tuinen.

De stagiaire(s) en de betaalde medewerker werken hoofdzakelijk in de groente- en zaadteelt, samen met onze andere stagiaires, vrijwilligers (ook buitenlandse) en cliënten.

Lambert Sijens
info@detuinenvanweldadigheid.nl