Medewerker (m/v) gezocht op biologisch tuinbouwbedrijf

Biologisch tuinbouwbedrijf ‘Klein Broekhuizen’ in Wehl zoekt medewerker open teelt(m/v) Klein Broekhuizen is een biologisch tuinbouwbedrijf gelegen op de grens van de Achterhoek en de Liemers; op 2 km afstand van Doetinchem. Het bedrijf is een familiebedrijf van ca 12 ha groot, waarvan ongeveer 7 ha wordt gebruikt voor groenteteelt voor diverse afzetkanalen.

Vanwege het vertrek van onze medewerker zoeken we per 1 juli a.s. een allround, betrokken medewerker voor 4 à 5 dagen per week, jaarrond.

We telen voor diverse afzetkanalen, zoals ons groentepakket (ca 300) onder de naam ‘Achterhoekpakket’, onze boerderijwinkel, via een uitwisseling met collega’s verenigd in BioBoeren Achterhoek en voor een landelijke groothandel. Ons bedrijf is redelijk goed gemechaniseerd. We telen zowel fijne groente en aardbeien als ook wat grovere groente en aardappelen. Op het bedrijf zijn 2 tunnels met een oppervlakte van ca 500m2. Er is koelruimte voor wintergroentes. Daarnaast hebben we kippen in een mobiele kippenstal.

De sfeer op ons bedrijf is informeel; we houden samen pauze en door de boerderijwinkel komen er veel klanten op het erf. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en regelmatig worden er nieuwe teelten uitgeprobeerd. In het werk zelf streven we naar efficiëntie en proberen we doelmatig te werken.

Meer informatie over ons en ons bedrijf is te vinden op www.kleinbroekhuizen.nl en www.achterhoekpakket.nl. Op 30 oktober waren we te gast bij Binnenste Buiten. Deze uitzending is terug te zien; mocht je ons beter willen leren kennen.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn divers; van planten, oogsten, gewasverzorging en verzendklaar maken van groente, hand- en spandiensten op en rond het erf, tot het voorbereiden en inpakken van de pakketten.

Onze toekomstige medewerker
• heeft een opleiding of ervaring in de vollegrondsgroenteteelt
• heeft aantoonbare affiniteit met biologische landbouw,
• is enthousiast en heeft een open houding
• is in het bezit van rijbewijs B
• heeft bij voorkeur ervaring met trekkerwerk
• is enigszins flexibel in werktijden en werkzaamheden; wij zijn dat ook

Wij bieden
• een prettige werkomgeving in een klein en enthousiast team
• een werkplek waar in goed overleg veel mogelijk is
• ruimte voor eigen initiatief
• een beloning volgens de CAO Open Teelten
Wehl heeft een treinstation. Vanaf het station naar het bedrijf is het 10 minuten fietsen.

Interesse?
Voor vragen neem je contact op met Wilma Kraaij via 06-28484607 of via info@kleinbroekhuizen.nl . Als sollicitatie ontvangen we graag je CV ondersteund met een motivatie via hetzelfde email-adres. Solliciteren kan tot 15 april 2021 .