Meewerkend tuincoördinator gezocht

Wij zijn Live-to-Be, een woon- en leergemeenschap in Almere Oosterwold. Wij bieden als team en community trajecten aan voor jongvolwassenen die op één of andere manier vast zijn komen te lopen in werk, onderwijs of de samenleving in het algemeen. Voor onze grote tuin zoeken we vanaf 9 januari 2023 een nieuwe meewerkende tuincoördinator vanwege het vertrek van de huidige tuinder. Ben jij iemand met groene vingers en heb je ervaring met het telen van groenten en fruit? Dan ben jij wellicht onze nieuwe tuinder.

Wat bieden wij?

Kost en inwoning en dus een woonplek in het prachtige dorp Oosterwold in Almere, een prachtige tuin waarin we zelfvoorzienendheid nastreven, een fijne community van jonge mensen waarin we gezamenlijk het huishouden draaien. Elke ochtend is er yoga en/of meditatie die open is voor iedereen en we hebben sharing circles en is er aandacht voor zelfontwikkeling. Als organisatie werken we naar een basisinkomen toe voor onze teamleden, dus daar zal jij dan t.z.t. ook gebruik van kunnen maken. Momenteel werk je drie dagen in de week op de tuin, de overige twee dagen kun je je eigen inkomen verdienen.

Wat vragen wij?

Iemand met een relevante opleiding en/of ervaring als tuinder, Ervaring met het begeleiden van mensen in de tuin. Een teamspeler met twee rechterhanden. We hebben een permacultuurtuin, dus affiniteit met permacultuur is gewenst.

Meer info?

live-to-be.com
of bel Wende (06 18 54 30 95) of Jaap (06 13 87 23 55)