(melk)veehouder&zorgbegeleider gezocht in Soest

De Catharinahoeve heeft 60 melkkoeien op 26 hectare. We willen moderniseren waarbij biologisch(dynamisch) of vleesvee opties zijn. Op het erf staat een woonzorgvoorziening voor ouderen met dementie. We willen veranderen van een melkveebedrijf naar zorgboerderij waarbij (melk)vee en dagbesteding voor de mensen uit de zorgvoorziening gelijkwaardig zijn. Het vee is ‘decor’ is van de dagbesteding. De combinatie moet functioneren als een zelfstandig, rendabel bedrijf. De basisvoorwaarden voor rendabele dagbesteding zijn aanwezig: secretariaat, ECD, WLZ contracten, contacten met regionale zorgpartijen en bijna 50 zorgprofessionals in vaste dienst. Er is ook ruimte voor andere economische pijlers zoals een tuinderij en/of boomgaard.

Wij zoeken een frisse medeondernemer of stel om dit mee op te bouwen. Eigen initiatief/ondernemerschap is een belangrijk. Verder:
 Netjes werken met dieren, machines en een schoon en veilig erf.
 Aantoonbare kennis/ervaring als (melk)veehouder
 Stabiele/sociale persoonlijkheid die om kan gaan met mensen met dementie en/of ‘rugzakje’.
 Een opleiding en/of ervaring in de zorg is een pré.
 Zakelijke ingesteld met beide benen op de grond.
 Handig als het gaat om stalinrichting, machines etc te onderhouden/repareren.
 Alle (ook administratieve) werkzaamheden van een melkveebedrijf zelfstandig kunnen doen of op korte termijn kunnen doen. 

Wij geven je ruimte en vrijheid om de toekomst van de boerderij zelf vorm te geven. De beloning is een basisinkomen uit de zorg en een winstdeling van de boerderij. Op termijn is toetreding tot de CV bespreekbaar. Het is eventueel mogelijk om in een semi-zelfstandige woonruimte op het erf te wonen. Er is een melker voor de weekenden en/of vakanties. 

We weten dat onze vraag nog open is en horen graag jouw ideeën in een nader gesprek. 

Reageren
René Hilhorst, info@catharinahoevesoest.nl, 0624565554