Natuurbegrazing Bokkenprins zoekt vrijwilligers

Bokkenprins staat voor agrarisch natuurbeheer met Nederlandse Landgeiten. Zie bokkenprins.nl, bokkenprins.blogspot.com, insta: van_de_bokkenprins. Momenteel beheer ik 7ha door middel van begrazen en hooien. Omdat ik het doe naast een baan, zoek ik vrijwilligers die een passie hebben voor natuur- en graslandbeheer en dit verder uit willen dragen. Er zit een verdienmodel aan, maar het kost ook tijd. Het gaat om hooien, riet maaien, samenwerken met andere vrijwilligers en MVO-groepen, dierverzorging en toezicht, contacten met opdrachtgevers etc. Een gedeeld ondernemerschap van deze kleine onderneming zou op termijn uit de samenwerking kunnen groeien. Enthousiasme is belangrijk en door mijn lange ervaring is er het eea te leren. Ik ben flexibel en er is vanalles mogelijk. Heb je interesse, neem dan contact op!

bokkenprins@gmail.com