Op zoek naar een uitdaging in agro-toerisme in Zuid-West Frankrijk?

Zijn jullie een koppel? Zijn jullie ondernemers of willen jullie ondernemers worden en onze biodynamische boerderij met agro-toerisme in Zuidwest Frankrijk versterken?
Dan zul je geïnteresseerd zijn in ons project.
In 2000 hebben wij, Ton en Mirella dit bedrijf opgericht.
Op ons mooie domein verwelkomen we vakantiegangers, restaurantgasten, hebben we 16 ha grond waarop we graan verbouwen, ons vee laten grazen en fruitbomen laten groeien.
Ruim een jaar geleden hebben we Tom en Linda aangetrokken die de tuinderij bestieren. Ze verbouwen op biologische wijze groenten voor de lokale markt en ons eigen restaurant.
Onze huidige partnerondernemer van het agrotoerisme gaat met pensioen en dus zijn we voor de toeristische tak vanaf het jaar 2024 op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen voor langere termijn! Op dit moment hebben we een adults-only vakantiedomein, waarbij men kan overnachten op onze kleine camping met een aantal ingerichte tenten, één van onze 2 vakantiewoningen of in een B&B.

Zijn jullie jong en ondernemend (tussen de 30 en 45 jaar), heb je affiniteit met toerisme/horeca, spreek je je talen en zijn jullie niet bang de handen uit de mouwen te steken, dan zijn jullie misschien degene die we zoeken.

We vinden het belangrijk lokaal, duurzaam, zelfvoorzienend en kleinschalig te werken en dat de micro-ondernemingen elkaar ondersteunen en versterken. Omdat we een werkend agrarisch bedrijf zijn, zijn we op zoek naar mensen die hier affiniteit mee hebben. Daarom is het onderdeel toerisme mogelijk te combineren met een agrarische activiteit.
Er is woonruimte op het terrein beschikbaar. Heeft dit jullie enthousiast gemaakt, schroom niet om contact met ons op te nemen. We kijken naar jullie reactie uit.
Op onze website vind je meer info en foto’s over ons bedrijf Les Gonies.

Ton en Mirella Kodden
info@lesgonies.org
tel.nr. 0033.67.45.66.059/0033.565.21.60.74
www.lesgonies.org