Opstartende zelfoogsttuinderij Hof Bredelaar zoekt stagiaries

Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplaats in de omgeving van Elst? Wij, Angelique en Floor, zijn dit jaar een biologische zelfoogsttuinderij begonnen op 1 ha grond met teeltbedden, fruitbomen en kleinfruit middenin Park Lingezegen. Wij werken handmatig en kleinschalig. We experimenteren met vanalles (ploegen met varkens, bodemverbetering, bokashi, een heel breed assortiment aan groenten, verse kruiden en bloemen) omdat dit ons pioniersjaar is.

Wat bieden wij?
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en vormen een enthousiast team met vrijwilligers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Een stage op Hof Bredelaar is een buitenkans als je wilt ervaren hoe het is om een eigen bedrijf op te starten. Naast begeleiding in de teelthandelingen (opkweek, planten, zaaien, schoffelen, wieden), leer je over het onderhoud van de bodem. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te leren over het vormgeven van social media, verkoop, communicatie en organisatie van evenementen. Wij werken samen met zorgvragers. Ook daar zijn ontwikkelingsmogelijkheden.

Reageren?
Wil je kennis komen maken? Of ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons aan de slag? Neem dan gerust contact op met Floor van den Born 06-18543801, hofbredelaar@gmail.com. Kijk voor meer informatie op https://parklingezegen.nl/hof-bredelaar/