Oriënterende of Pre-Stage bij Hazelland 10

Overweeg je om een opleiding aan de Warmonderhof te starten of ben jij je op een andere manier aan het oriënteren om werkzaam te worden of te leren in de Biologische-, Agro-ecologische- of Stadslandbouw? Dan heb ik de ruimte om je een tijdje mee te nemen bij CSA Tuinderij Hazelland 10 te Zoeterwoude (Zuid-Holland)
Al jaren worden er mensen naar mij doorgezonden om eens te sparren of werken in de agrarische sector en/of een opleiding aan de Warmonderhof iets voor hen is? Nu ik weer een tuinbouwbedrijf heb, wil ik dit anders insteken. Je kan bij mij namelijk een pre-stage doen van een paar weken of zelfs een paar maanden (eventueel te vervolgen als stageplek). Afhankelijk van de lengte van deze pre-stage (minimaal 2 weken) bepalen we het aantal dagen per week. Op deze dagen word je meegenomen in alle voorkomende werkzaamheden op de tuinderij, maar heb ik ook aandacht voor jouw vragen en te maken afwegingen.
Afhankelijk van de duur en frequentie van deze pre-stage is er zelfs een bescheiden onkostenvergoeding mogelijk als mede een oogstdeel van het land.
Meer weten neem dan contact op via bas.walden21@gmail.com ovv van Pre-stage en stuur hierbij een korte motivatie, je wensen en een cv. Dan neem ik contact met je op.
Over mijzelf.
Ik ben Bas de Groot en bijna 25 jaar werkzaam in en aan de landbouw. Oa als; Mede-oprichter van de denktank stadslandbouw Eetbaar Rotterdam en mede-eigenaar van Uit Je Eigen stadslandbouwbedrijven, Zorgboer/ -tuinder diverse organisaties, opleidingscoördinator Landbouw en Zorg aan de Warmonderhof, Projectleider KIGO Stadslandbouw, Melksommelier, adviseur en coach van diverse startende tuinders en tuinder. https://nl.linkedin.com/in/bas-de-groot-40b5827